على الموقع ، نستخدم ملفات تعريف الارتباط للموقع ليعمل على النحو الأمثل. من خلال الاستمرار في التصفح ، فإنك توافق على استخدام ملفات تعريف الارتباط.
ما هي موقع الكوكيز
Money from Sweden

Ky është Money from Sweden

Money from Sweden është një shërbim interneti i financuar nga shteti që i krahason tarifat dhe kurset e këmbimit për transferime jashtë shtetit. Në Suedi, ka shumë banka dhe institute financiare, që të lejojnë të dërgosh të holla, jashtë shtetit. Misioni ynë është që të gjejmë shërbimin më të lirë dhe më të shpejtë për ty. Ky shërbim interneti është falas, tërësisht i pavarur nga aktorët e tjerë të tregut dhe drejtohet nga Enti i Konsumatorëve.