On the site we use cookies for the website to function optimally. By continuing to browse, you agree that we use cookies.
What is cookies?
Money from Sweden

Nëse diçka shkon gabim

Pyet me dëshirë ndërmarrjen, se çka vlen nëse diçka shkon gabim. Pyet, po ashtu, se çfarë dokumentesh dhe letrash që ty mund të duhen t´i kesh për të vërtetuar transferimin tënd. Është e rëndësishme të dish, se për cilët kuponë pagese ose për cilat marrëveshje, ke ti nevojë t´i kesh, për të vërtetuar se ti ke dërguar të holla.

Compare prices for sending money from Sweden to...

Select receiving country
 • Afghanistan
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Bosnia and Herzegovina
 • Burkina Faso
 • Cambodia
 • Chile
 • China
 • Colombia
 • Denmark
 • Eritrea
 • Ethiopia
 • Finland
 • France
 • Gambia
 • Germany
 • Hungary
 • India
 • Iraq
 • Kenya
 • Lebanon
 • Mali
 • Montenegro
 • Mozambique
 • Nigeria
 • Norway
 • Pakistan
 • Philippines
 • Poland
 • Rwanda
 • Serbia
 • Somalia
 • Spain
 • Sri Lanka
 • Syria
 • Tanzania
 • Thailand
 • Turkey
 • Uganda
 • Ukraine
 • USA
 • Vietnam
 • Zambia

E rëndësishme:

 • Ruaj gjithmonë kuponët e pagesës dhe marrëveshjet, për transferimin tënd, derisa marrësi t´i ketë marrë të hollat e shumës së saktë.

 • Është, po ashtu, e rëndësishme që marrësi t’i ruaj kuponët e mundshëm të pagesës.

Nëse ndodhë ndonjë problem, është e rëndësishme që të ekzistojnë të gjitha letrat, që ti të jesh në gjendje të kërkosh një korrigjim, do të thotë, të bësh reklamimin.