On the site we use cookies for the website to function optimally. By continuing to browse, you agree that we use cookies.
What is cookies?
Money from Sweden

Si mund të dërgoj të holla më lirë?

Ndërmarrjet marrin tarifa të ndryshme, kur ti transferon të holla. Ti mund të kursesh të holla, duke i krahasuar tarifat e ndërmarrjeve me njëra tjetrën. Duke zgjedhur alternativën më të mirë, shkojnë më shumë të holla atij/asaj që ti i dërgon të hollat.

Compare prices for sending money from Sweden to...

Select receiving country
 • Afghanistan
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Bosnia and Herzegovina
 • Burkina Faso
 • Cambodia
 • Chile
 • China
 • Colombia
 • Denmark
 • Eritrea
 • Ethiopia
 • Finland
 • France
 • Gambia
 • Germany
 • Hungary
 • India
 • Iraq
 • Kenya
 • Lebanon
 • Mali
 • Montenegro
 • Mozambique
 • Nigeria
 • Norway
 • Pakistan
 • Philippines
 • Poland
 • Rwanda
 • Serbia
 • Somalia
 • Spain
 • Sri Lanka
 • Syria
 • Tanzania
 • Thailand
 • Turkey
 • Uganda
 • Ukraine
 • USA
 • Vietnam
 • Zambia

E rëndësishme:

 • Një transferim i një shume më të madhe të parave është shpesh më i lirë sesa transferimet e vogla

 • Dërgo me kohë; një transferim brenda ca orëve është zakonisht më i shtrenjtë sesa një transferim që zgjatë disa ditë

 • Krahaso alternativat e ndryshme të transferimit

Krahaso ndërmarrjet dhe çmimet

Përdor krahasimin tonë të çmimeve, për të parë, se sa është dallimi, me rastin e alternativave të ndryshme të transferimit. Këtu mundesh edhe të shohësh, se sa është pjesa e të hollave që zhduket në formë të tarifave, si në korona ashtu edhe në përqindje. Ne tregojmë se sa kushton të dërgosh 1 000, 3 000 dhe 5 000 korona. Ti nuk mund të shkruash shumën tënde të preferuar.