På sajten använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Vad är cookies?
Money from Sweden

Ky është Money from Sweden

Money from Sweden është një shërbim interneti i financuar nga shteti që i krahason tarifat dhe kurset e këmbimit për transferime jashtë shtetit. Në Suedi, ka shumë banka dhe institute financiare, që të lejojnë të dërgosh të holla, jashtë shtetit. Misioni ynë është që të gjejmë shërbimin më të lirë dhe më të shpejtë për ty. Ky shërbim interneti është falas, tërësisht i pavarur nga aktorët e tjerë të tregut dhe drejtohet nga Enti i Konsumatorëve.