På sajten använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Vad är cookies?
Money from Sweden

Si mund të dërgoj të holla më lirë?

Ndërmarrjet marrin tarifa të ndryshme, kur ti transferon të holla. Ti mund të kursesh të holla, duke i krahasuar tarifat e ndërmarrjeve me njëra tjetrën. Duke zgjedhur alternativën më të mirë, shkojnë më shumë të holla atij/asaj që ti i dërgon të hollat.

Jämför priser för att skicka pengar från Sverige till ...

Välj mottagande land
 • Afghanistan
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Bosnien och Hercegovina
 • Burkina Faso
 • Chile
 • Colombia
 • Danmark
 • Eritrea
 • Etiopien
 • Filippinerna
 • Finland
 • Frankrike
 • Gambia
 • Indien
 • Irak
 • Kambodja
 • Kenya
 • Kina
 • Libanon
 • Mali
 • Montenegro
 • Moçambique
 • Nigeria
 • Norge
 • Pakistan
 • Polen
 • Rwanda
 • Serbien
 • Somalia
 • Spanien
 • Sri Lanka
 • Syrien
 • Tanzania
 • Thailand
 • Turkiet
 • Tyskland
 • Uganda
 • Ukraina
 • Ungern
 • USA
 • Vietnam
 • Zambia

E rëndësishme:

 • Një transferim i një shume më të madhe të parave është shpesh më i lirë sesa transferimet e vogla

 • Dërgo me kohë; një transferim brenda ca orëve është zakonisht më i shtrenjtë sesa një transferim që zgjatë disa ditë

 • Krahaso alternativat e ndryshme të transferimit

Krahaso ndërmarrjet dhe çmimet

Përdor krahasimin tonë të çmimeve, për të parë, se sa është dallimi, me rastin e alternativave të ndryshme të transferimit. Këtu mundesh edhe të shohësh, se sa është pjesa e të hollave që zhduket në formë të tarifave, si në korona ashtu edhe në përqindje. Ne tregojmë se sa kushton të dërgosh 1 000, 3 000 dhe 5 000 korona. Ti nuk mund të shkruash shumën tënde të preferuar.