På sajten använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Vad är cookies?
Money from Sweden

Nëse diçka shkon gabim

Pyet me dëshirë ndërmarrjen, se çka vlen nëse diçka shkon gabim. Pyet, po ashtu, se çfarë dokumentesh dhe letrash që ty mund të duhen t´i kesh për të vërtetuar transferimin tënd. Është e rëndësishme të dish, se për cilët kuponë pagese ose për cilat marrëveshje, ke ti nevojë t´i kesh, për të vërtetuar se ti ke dërguar të holla.

Jämför priser för att skicka pengar från Sverige till ...

Välj mottagande land
 • Afghanistan
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Bosnien och Hercegovina
 • Burkina Faso
 • Chile
 • Colombia
 • Danmark
 • Eritrea
 • Etiopien
 • Filippinerna
 • Finland
 • Frankrike
 • Gambia
 • Indien
 • Irak
 • Kambodja
 • Kenya
 • Kina
 • Libanon
 • Mali
 • Montenegro
 • Moçambique
 • Nigeria
 • Norge
 • Pakistan
 • Polen
 • Rwanda
 • Serbien
 • Somalia
 • Spanien
 • Sri Lanka
 • Syrien
 • Tanzania
 • Thailand
 • Turkiet
 • Tyskland
 • Uganda
 • Ukraina
 • Ungern
 • USA
 • Vietnam
 • Zambia

E rëndësishme:

 • Ruaj gjithmonë kuponët e pagesës dhe marrëveshjet, për transferimin tënd, derisa marrësi t´i ketë marrë të hollat e shumës së saktë.

 • Është, po ashtu, e rëndësishme që marrësi t’i ruaj kuponët e mundshëm të pagesës.

Nëse ndodhë ndonjë problem, është e rëndësishme që të ekzistojnë të gjitha letrat, që ti të jesh në gjendje të kërkosh një korrigjim, do të thotë, të bësh reklamimin.