På sajten använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Vad är cookies?
Money from Sweden

Favori me kanalet formale të transferimeve

Kanalet formale të transferimeve, pra bankat dhe përfaqësitë e ndryshme, e kanë veprimtarinë e tyre të rregulluar në ligjin suedez dhe ndërmarrjet kontrollohen nga autoritetet suedeze. Përveç kësaj, ka ligje të cilat rregullojnë shërbimet ndërkombëtare, për transferimin e të hollave.

Jämför priser för att skicka pengar från Sverige till ...

Välj mottagande land
 • Afghanistan
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Bosnien och Hercegovina
 • Burkina Faso
 • Chile
 • Colombia
 • Danmark
 • Eritrea
 • Etiopien
 • Filippinerna
 • Finland
 • Frankrike
 • Gambia
 • Indien
 • Irak
 • Kambodja
 • Kenya
 • Kina
 • Libanon
 • Mali
 • Montenegro
 • Moçambique
 • Nigeria
 • Norge
 • Pakistan
 • Polen
 • Rwanda
 • Serbien
 • Somalia
 • Spanien
 • Sri Lanka
 • Syrien
 • Tanzania
 • Thailand
 • Turkiet
 • Tyskland
 • Uganda
 • Ukraina
 • Ungern
 • USA
 • Vietnam
 • Zambia

Prandaj është mirë të zgjedhësh kanalet formale të transferimit, të cilat ekzistojnë si bankat dhe përfaqësitë e tjera, në vend të personave privat. Bankat dhe përfaqësitë, kanë një përgjegjësi që të hollat të arrijnë. Përgjegjësia rregullohet në kushtet që vlejnë me rastin e një transferimi.